Vučić vanredno sa šefovima vojske i policije

Predsednik Aleksandar Vučić održao je vanredne sastanke sa šefovima Vojske i policije i drugih bezbednosnih službi.

Sastanku u Predsedništvu prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović, zatim ministar unutrašnjih poslova i direktor policije, Nebojša Stefanović i Vladimir Rebić, kao i šef BIA Bratislav Gašić.

Sastanku sa predsednikom Vučićem prisustvovali su i komandanti specijalnih vojnih i policijskih jedinica: Načelnik Uprave za obaveštajno-izviđačke poslove general-major Ilija Todorov, komandant specijalne brigade brigadni general Miroslav Talijan, načelnik Uprave Vojne policije brigadni general Rajko Milovanović.

Takođe, na sastanku su bili i komandant Žandarmerije Dejan Luković, zatim komandant specijalne antiterorističke jedinice Spasoje Vulević i komandant interventnih jedinica policije Dragan Vasiljević.

Vanredno je zakazana i sednica Vlade Srbije zbog upada ROSU na sever Kosova. 

Pripadnici ROSU upali su rano jutros u severni deo Kosovske Mitrovice i uhapsili četiri osobe. 

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво