Jovanov: DS i Đilas vodili Srbiju pravo u ponor

Pravac kojim su Demokratska stranka i Dragan Đilas vodili Srbiju je bio pravo u ponor, i sada im smeta što Aleksandar Vučić Srbiju vodi u potpuno suprotnom pravcu, saopštio je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov. 

"Za tim ponorom oni i danas pate i zato se i Đilas i Janković i Jeremić i Obradović, dakle svi zajedno, trude da pljunu po Srbiji kada god mogu, optuže je za sve i svašta, a sve u nadi da će nastaviti tamo gde su stali kada ih je narod oterao sa vlasti", dodaje se u saopštenju. 

Kako se navodi, "oni su Srbiju vodili u bankrotstvo, kriminal, korupciju, haos, rasprodaju svega što su generacije stvarale, samo da bi se bogatili oni i njihovi tajkuni poput Đilasa, koji danas bez imalo stida kažu da imaju imovinu od 25 miliona evra".

Jovanov ukazuje na novootvorene fabrike, na zapošljavanje ljudi, na auto-puteve i magistrale, na suficit u budžetu i rast BDP-a.

Poručuje da narod u Srbiji podržava VUčića zato što se bori i trudi da napravi uređenu u pristojnu državu.

"Narod zato Vučiću veruje, zato mu daje podršku i zato su oni samo aveti prošlosti koji nas podsećaju na vreme kada je Srbija nezadrživo išla nizbrdo", rekao je Jovanov.

Demokratska stranka je ranije danas, povodom izveštaja Evropske komisije, objavila saopštenje pod naslovom "Aleksandar Vučić vodi Srbiju u pogrešnom pravcu", u kome je navela da zemlja "u ključnim oblastima nije napredovala". 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво