Udruženje: Kosovo u Interpolu isto kao IRA, Al Kaida, ID

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji smatra da bi se zahtev prištinskih vlasti za prijem u Interpol mogao uporediti sa eventualnim prijemom organizacija kao što su IRA, Al Kaida ili Islamska država.

U saopštenju Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji postavlja se pitanje zašto se u Interpol ne prime IRA, Al Kaida i zašto ne priznaju Islamsku državu, ili su, kako se navodi, i one za Ameriku i Evropsku uniju realnost i činjenično stanje isto onako kako tretiraju i govore o Oslobodilačkoj vojsci Kosova.

"Da li je moguće da oni koji su kidnapovali i ubijali nedužne civile i vojnike, a pogotovo nedužne policajce 1998, 1999, 2000. godine na Kosovu i Metohiji, očekuju da budu primljeni u Međunarodnu policijsku organizaciju", piše u saopštenju.

Udruženje porodica ukazuje da je sadašnje Kosovo "leglo terorizma, narko-tržišta, trgovine ljudskim organima i međunarodne prostitucije", kao i da se njegovim učlanjenjem u Interpol "stvara regrutni centar za mudžahedine i Al Kaidu, i još jednu ISIS državu".

broj komentara 2 pošalji komentar
(subota, 10. nov 2018, 21:38) - Vjk [neregistrovani]

Tuv

EU je svesna toga.

(subota, 10. nov 2018, 19:52) - anonymous [neregistrovani]

dsds

Moramo dati sve od sebe da Kosovo ne bude primljeno u interpol.