Drecun: Jednostrani potezi Prištine destabilizuju dijalog

Niz jednostranih poteza Prištine, destabilizuju dijalog i sprečavaju njegov nastavak, izjavio je predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun. Kada je reč o inicijativi da Priština postane član Interpola, Drecun je, gostujući u Jutarnjem programu RTS-a, rekao da Srbija čini ogromne napore i da je mnogim državama-članicama potpuno jasno šta Priština želi.

Milovan Drecun je Prištinu nazvao crnom rupom Evrope i naveo da je reč o teritoriji koju kontrolišu kriminalne grupe čiji su predvodnici političari poput Tačija, Haradinaja, Haljitija i Veseljija.

"Istovremeno su oni političari zaduženi da se bore protiv organizovanog kriminala, protiv terorizma, radikalnog islamizma, protiv korupcije, a oni su nosioci svega toga i to je mnogima jasno, ali su ovde već politički razlozi, vrše se strahoviti pritisci", kaže Drecun.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво