PS: Jeremić nema politiku, već mržnju i interes

Pokret socijalista saopštio je da je sasvim razumljivo da Vuk Jeremić ne može da razume politiku Aleksandra Vučića, jer on nikada i nije imao politiku, ali jeste mržnju i interes.

"Ne može neko ko je učinio apsolutno sve da Kosovo postane nezavisno, ko je postavljao granice između Srba, ko je branio Srbe iz najskupljih hotela, ko se i danas bori da Kosovo ostane nezavisno i celovito i da Srbija ne dobije ništa, da razume šta znači državna politika, nacionalni interesi i ljubav prema svojoj državi i narodu", navodi se u saopštenju PS.

"Dosovac" Jeremić, kažu, nikada na vlast nije došao voljom naroda, ali se zato "zalaže za silovanje, vešanje i progon neistomišljenika".

Jedini motiv za okupljanje tog takozvanog Savez za Srbiju, a u stvari, kako kažu, "saveza šovinista, nasilnika, ljotićevaca i tajkuna", Pokret socijalista vidi u mržnji prema Aleksandru Vučiću i "ljubavi" prema punoj državnoj kasi.

"Da bi se dočepali vlasti i narodnog novca, dosovci su spremni na sve, pa čak da pozivaju sopstveni narod na krvoproliće", navodi se u saopštenju.

PS poručuje da će Vučić nastaviti da se bori za Srbiju i za srpski narod, a najveća potvrda uspešnosti njegove politike je, kažu, da je uz njega srpski narod.

"Dosovac Jeremić neka i dalje nastavi da mrzi i krade, to je jedino što ume", stoji u saopštenju Pokreta socijalista.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво