Dučić: Dogovorom Beograda i Prištine do boljeg života građana

Komandant vojne baze Bondstil, pukovnik Nik Dučić, navodi da političari treba da dođu do dugotrajnog dogovora kako bi narod nastavio sa svojim životom.

Nik Dučić je ispred manastira Gračanica, gde je boravio, rekao pred odlazak sa KiM, da su mu utisci isti kao i kada je došao u misiju, preneo je Radio KiM.

"Situacija na Kosovu ostaje sigurna i bezbedna", smatra Dučić.

Upitan kako vidi situaciju, pukovnik Dučić je rekao da je sa tačke gledišta Kfora, ona sigurna i bezbedna, te da se građani danas više brinu za ekonomiju.

"Ono što ja vidim što su mi građani rekli u razgovoru je da su više zabrinuti za ekonomiju, nego za opštu sigurnost. Kako god, političari treba da dođu do dugotrajnog dogovora kako bi narod nastavio sa svojim životom, da građani imaju neke mogućnosti sa svoje strane, da žive jedan normalan život", rekao je Dučić.

Dučić je izbegao da odgovori na pitanje kakav je njegov stav o transformaciji Bezbednosnih snaga Kosova, s obzirom da je po Rezoluciji 1244 predviđeno da jedina vojna snaga na Kosovu može biti Kfor.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво