Zadovoljstvo zbog sastanaka zvaničnika Srbije i SAD u UN

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i američki ambasador Kajl Skot razmenili su mišljenja o nedavno održanom 73. zasedanju Generalne skupštine UN i izrazili zadovoljstvo zbog uspešno realizovanih sastanaka zvaničnika Srbije i SAD.

Američki ambasador Kajl Skot istakao je značaj ulaganja kontinuiranih napora u cilju unapređenja odnosa između regionalnih zemalja i promocije regionalne saradnje, naročito u kontekstu nastavka procesa evrointegracija Srbije, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

Ministar Dačić istakao je da obeležavanje 100-godišnjice od kada se srpska zastava vijorila na Beloj kući, u julu ove godine, kao i obeležavanje godišnjice operacije "Halijard", predstavljaju dodatne podstreke za jačanje saradnje dve zemlje.

Takođe, kako je navedeno, dodatno unapređuju pozitivnu dinamiku razvoja bilateralnih odnosa SAD-a i Srbije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво