Savez za Srbiju: Zaustaviti prodaju nacionalnih resursa

U Kotraži, u gornjem Dragačevu otvorena je prva kancelarija Saveza za Srbiju i održana tribina na kojoj je poručeno da se mora više investirati u poljoprivredu i da treba zaustaviti prodaju najvažnijih nacionalnih resursa.

Dragan Đilas je rekao da ne može niko da ga ubedi da će Arapi bolje da upravljaju PKB-om nego što bi to radili naši ljudi, saopštila je pres služba Savez za Srbiju.

Prema njegovim rečima, oni koji prodaju zemljište i izvore vode su za njega najveći izdajnici.

Predsednik Dveri, Boško Obradović ocenio je da u Dragačevu postoji snažan opozicioni potencijal, uz tvrdnju da oni koji su bili četiri godine na vlasti za Dragačevo nisu uradili ništa, a Milan Stamatović naveo da je u Dragačevu prva prilika da se "monopol" SNS razbije.

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić ukazao je na probleme poljoprivrednika, tvrdeći da je budžet za poljoprivredu pao, a da se za druge strane pare troše na Arape i lažne investicije.

Željko Veselinović, predsednik Udruženih sindikata Srbije Sloga tvrdi da je plan vlade da se privatizuje namenska industrija što znači, kako kaže, da to očekuje i fabriku "Milan Blagojević" iz Lučana.

broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 07. okt 2018, 22:23)
anonymous [neregistrovani]

Prodaja i koncesija

Sto se tice izvora za eksploataciju vode,ona nisu prodana nego su date koncesije na 10,20,30 godina.

(nedelja, 07. okt 2018, 14:04)
anonymous [neregistrovani]

P,K.B.

Pa ko je do sada upravljao p.k.beom ?-nasi I sta su napravili- dugove.