Đurić: Jeremić radi na miniranju kompromisa

Potpredsednik Glavnog odbora SNS-a Marko Đurić ocenio je da je Vuk Jeremić veći lobista protiv pozicije Srbije od Bedžeta Pacolija i da je zaslužio čestitke Prištine, gde ga, kako kaže, mediji inače redovno hvale.

"Jeremić mesecima intenzivno radi na sprečavanju i miniranju kompromisa u srpsko-albanskim odnosima, a linije razgraničenja koje on štiti kao nepovredive jesu iste one linije koje su on i Boris Tadić definisali kada su postavili stalne prelaze i granicu između Srba i Srba", naveo je Đurić u saopštenju.

Prema njegovim rečima, Jeremić je pokazao još jednom ko je i šta je kada je otišao u inostranstvo da lobira protiv interesa svoje države i naroda.

Da stvar bude gora, kaže Đurić, to čini u Sjedinjenim Američkim Državama, koje su posle mnogo godina intenzivnih diplomatskih napora Beograda najzad počele da srpskom narodu priznaju pravo na sopstvene nacionalne interese.

"U najogoljenijem nastupu antidržavnog i antinacionalnog delovanja, Jeremić je, ne samo Srbima na Kosovu i Metohiji, već i Srbima u čitavom regionu, poručio da su svi drugi imali pravo da iscrtvaju granice na štetu srpskog naroda, a da jedino Srbi nemaju pravo da postave pitanje pravednosti i održivosti nasilno uspostavljenih linija razgraničenja", ističe Đurić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво