Vučić i Čubrilović: Veliko razumevanje između Srbije i RS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović konstatovali su da postoji veliko razumevanje između Srbije i Srpske, kao i dobri politički i ekonomski odnosi, na osnovu Sporazuma o specijalnim paralelnim odnosima.

Predsednik Aleksandar Vučić je ponovio da Srbija poštuje teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine, ali uz jasno poštovanje Dejtonskog sporazuma i uvažavanje interesa Republike Srpske, jer smatra da je to osnovni uslov stabilnosti regiona, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

"Srbija je svesna da put ka boljoj budućnosti vodi kroz aktivnu saradnju u brojnim oblastima koje su od obostranog interesa Republike Srbije i Bosne i Hercegovine, i kontinuirano poziva sve političke aktere u BiH na dalje aktivnosti u tom pravcu. Računamo na prevladavanje svih unutrašnjih i spoljnih političih izazova u BiH, kako bi se omogućio neometan ekonomski razvoj za sve njene građane", istakao je Vučić.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара