Stanković: Očekujemo da će albanske partije učestvovati na izborima

O učešću albanskih partija na izborima za Savete nacionalnih manjina koji će biti održani 4. novembra i temama u vezi sa obrazovanjem razgovaraju u Bujanovcu predsednik Koordinacionog tela Zoran Stanković i predsednik Nacionalnog saveta Albanaca Šukri Imeri.

Predsednik Koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu Zoran Stanković kaže da očekuje da će sve albanske partije učestvovati na izborima.

"Očekujemo da će biti postignut konsenzus, da će izabrani predstavnici Albanaca biti oni ljudi koji će na svaki način unaprediti rad NSA, unaprediti saznanja o nacionalnim vrednostima koja Albanci imaju i da će sve proteći u najboljem mogućem redu", rekao je Stanković.

Stanković očekuje da će izbori za Nacionalni savet Albanaca proteći u najboljem mogućem redu.

Stanković je posetio Osnovnu školu "Naim Frašeri", gde je prisustvovao času srpskog jezika u okviru nastave unapređenja srpskog jezika kao nematernjeg.

Posetio je i Košarkaški klub "Plej 017", u kome košarku igraju mladi Srbi, Albanci i Romi.

Stanković je obišao i romsko naselje Banjska, gde je rekao da je neophodno izgraditi fabriku za preradu otpadnih voda i da je za to potreban veliki novac.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво