Intenziviranje saradnje Srbije i Poljske

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Poljske Tomaša Negođiša, koji završava svoju misiju u Srbiji, a zajednički je konstatovano da su veoma dobri bilateralni odnosi u kojima nema otvorenih pitanja, značajno unapređeni.

Na sastanku je konstatovano i da postoji prostor za dalje intenziviranje kako političke, tako i ekonomske saradnje.

Ministar Dačić zahvalio je ambasadoru na saradnji i ličnom doprinosu unapređenju odnosa. 

Ambasador Njegođiš je izrazio zadovoljstvo zbog odlične saradnje tokom svog mandata u Srbiji i u tom kontekstu uručio Notu Ambasade Poljske sa pozivom za uzvratnu posetu prvog potpredsednika Vlade i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića Varšavi, navodi se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи