Jeremić: Vučić će pasti na kosovskom pitanju

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da će se predsednik Srbije Aleksandar Vučić "okliznuti i pasti" na rešavanju problema Kosova i Metohije s međunarodnom zajednicom, koja je, kako je ocenio, u Savezu za Srbiju dobila jedinog dovoljno snažnog i kredibilnog sagovornika u srpskoj opoziciji.

"Međunarodna zajednica, koju danas prvenstveno interesuju rešavanje pitanja izbeglica i Kosovo i Metohija, do sada je razgovarala samo s jednim čovekom u Srbiji, Aleksandrom Vučićem, a sada je dobila i drugog sagovornika, u Savezu za Srbiju", veruje Jeremić.

Jeremić je tokom osnivačke skupštine Gradskog odbora Narodne stranke Beograd, na kojoj je za predsednika tog odbora izabran potpredsednik stranke Nikola Jovanović, istakao da će Srbija "umeti da relativizuje međunarodnu podršku koja je do sada išla samo prema jednom čoveku".

Nikola Jovanović rekao je da veruje u pobedu na narednim lokalnim izborima u Beogradu, najdalje do 2020. godine.

Na osnivačkoj skupštini beogradskog odbora Narodne stranke govorili su i glumac Marko Stepanović, predsednik Pravnog saveta stranke Vladimir Gajić i potpredsednica Sanda Rašković Ivić, a gost na skupu je bio Dragan Đilas, jedan od lidera Saveza za Srbiju.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво