Jeremić: Vučić će pasti na kosovskom pitanju

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da će se predsednik Srbije Aleksandar Vučić "okliznuti i pasti" na rešavanju problema Kosova i Metohije s međunarodnom zajednicom, koja je, kako je ocenio, u Savezu za Srbiju dobila jedinog dovoljno snažnog i kredibilnog sagovornika u srpskoj opoziciji.

"Međunarodna zajednica, koju danas prvenstveno interesuju rešavanje pitanja izbeglica i Kosovo i Metohija, do sada je razgovarala samo s jednim čovekom u Srbiji, Aleksandrom Vučićem, a sada je dobila i drugog sagovornika, u Savezu za Srbiju", veruje Jeremić.

Jeremić je tokom osnivačke skupštine Gradskog odbora Narodne stranke Beograd, na kojoj je za predsednika tog odbora izabran potpredsednik stranke Nikola Jovanović, istakao da će Srbija "umeti da relativizuje međunarodnu podršku koja je do sada išla samo prema jednom čoveku".

Nikola Jovanović rekao je da veruje u pobedu na narednim lokalnim izborima u Beogradu, najdalje do 2020. godine.

Na osnivačkoj skupštini beogradskog odbora Narodne stranke govorili su i glumac Marko Stepanović, predsednik Pravnog saveta stranke Vladimir Gajić i potpredsednica Sanda Rašković Ivić, a gost na skupu je bio Dragan Đilas, jedan od lidera Saveza za Srbiju.

broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 16. sep 2018, 08:22)
anonymous [neregistrovani]

Poruka njemu

Jeremiu Vuce, jedina medjunarodna zajednica su Ujedinjene Nacije.To o cemu ti mislis je truli imperijalisticki zapad koji okupira Srbiju i druge delove sveta. Ako kao bivsi predsedavajuci UN to nisi znao sta onda znas? Ili znas, ali favorizujes "svoje" mentore.

(nedelja, 16. sep 2018, 07:07)
anonymous [neregistrovani]

Међународна заједница

У Србији се пита народ а не међународна заједница Јеремићу...Када то будеш схватио можда те једног дана и народ Србије подржи а не међународна заједница...