Savez za Srbiju: Tenderi nezakoniti, biće poništeni

Savez za Srbiju tvrdi da su tenderi za privatizacije nezakoniti i poručuju stranim investitorima da će ih oni poništiti, a aktere krivično goniti.

Savez za promene u saopštenju "upozorava sve strane investitore koji, sa znanjem da krše propise Republike Srbije, sklapaju privatne dogovore sa Aleksandrom Vučićem", da će svi takvi dogovori "biti poništeni u zakonom predviđenoj proceduri".

Navode da će neustavni i nezakoniti tenderi, ugovori o privatizaciji, koncesiji ili o investicijama uz, kako kažu, koruptivne subvencije biti raskinuti uz povraćaj sredstava i krivično gonjenje svih umešanih.

Kažu i da resursi poput zemljišta, rudnih i vodnih bogatstava, kao i radna snaga građana "neće više biti žetoni" sa kojima će aktuelna vlast "kupovati naklonost" stranih država i skretanje pogleda u stranu od diktature i organizovanog kriminala, koji, navode, kontroliše državu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи