SNS: Đilas, Jeremić uništili PKB, a sad "brinu"

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke smatra da je sramno i licemerno to što isti oni koji su sistemski uništavali PKB danas navodno brinu zbog njegove prodaje.

"Paradoks je da Đilas, Jeremić, Janković, Boško Obradović i preostali članovi Saveza za pljačku, koji su vršili pljačkaške privatizacije i pola miliona ljudi ostavili na ulici i bez posla, danas napadaju privatizaciju PKB-a koji su svojom bahatošću zadužili za preko 40 miliona evra", navodi se u saopštenju.

GO SNS Beograd navodi da je Đilas sa svojim saradnicima u vreme svog mandata "obarao cenu kombinata kako bi obezbedio Miškoviću budzašto da ga kupi i da je zato za direktora PKB-a postavio Miškovićevog bliskog saradnika, koji je po direktivi uzimao nepovoljne kredite i tako ojadio kombinat, a kroz nabavku mašina preko Miškovićeve firme dodatno mu je upumpavao milione iz PKB-a".

"Za razliku od Đilasa, Jeremića, Jankovića i Boška Obradovića, aktuelna vlast, efikasnim i odgovornim radom, pronašla je najbolje moguće rešenje za PKB i njegove radnike i na delu pokazala brigu o njima", zaključuje se u saopštenju.

broj komentara 0 pošalji komentar