Narodna stranka: Prodaja PKB je prevara

Način na koji je sprovedena privatizacija Poljoprivrednog kombinata Beograda (PKB) dokaz je da vlast radi protiv interesa građana Srbije, kao i da je naprednjački režim celu Srbiju stavio "na doboš", izjavio je prvi potpredsednik Narodne stranke (NS) Miroslav Aleksić, naglašavajući da je "PKB nacionalni resurs Srbije".

Miroslav Aleksić je, kako u saopštenju prenosi Narodna stranka, istakao da je "režim prodajući PKB na nameštenom tenderu u potpunosti uništio gigant čija površina zemljišta iznosi gotovo koliko i cela površina urbanog dela Beograda".

"Prosto je neverovatno da računica pokazuje da je zemljište PKB, usred Beograda, prodato po ceni od 60 evra po aru, i to ako samo računate golo zemljište, a jasno je da su na njemu i objekti i sva druga imovina PKB", ocenio je Aleksić.

Sugerišući pitanje srpskim poljoprivrednicima "mogu li oni po toj ceni da kupe zemlju u Srbiji", Aleskić je privatizaciju PKB nazvao prevarom i rasprodajom.

"Nije to privatizacija PKB - to je prevara, to je brutalna neodgovornost ove vlasti. To je rasprodaja nacionalnih resursa", naglasio je Aleksić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво