Jašari tvrdi da nije bio obavešten o Vučićevoj poseti Banjama

Predsednik opštine Srbica, ili Skenderaj, kako je zovu Albanci, Bekim Jašari požalio se komandantu Kfora u Prištini, generalu Salvatoreu Kuočiju da ga prištinske vlasti nisu obavestile o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića selu Banje, koje se nalazi u toj opštini, prenela je "Bota sot".

Bekim Jašari kaže da su stanovnici opštine čiji je on predsednik protestovali protiv posete predsednika Aleksandra Vučića jer smatraju da je ona uvredljiva, te da bi Vučić trebalo da se najpre izvini za zločine koje su, kako tvrdi, počinile srpske snage tokom rata.

Jašari je komandantu Kfora u Prištini preneo da je protest protekao mirno i da nije bio usmeren protiv lokalnog srpskog stanovništva, navodi Bota sot.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво