Haradinaj demantovao da je otputovao u Tiranu

Prištinski mediji preneli su da su kosovski predsednik Hašim Tači i premijer Ramuš Haradinaj na poziv albanskog premijera Edija Rame otputovali u Tiranu, a u međuvremenu se oglasio Haradinaj koji je to demantovao.

Ramuš Haradinaj je na Fejsbuku napisao da se nalazi u Prištini sa svojom porodicom, prenosi Zeri.

"Vesti koje su neki mediji preneli da sam hitno otputovao za Tiranu nisu tačne", napisao je kosovski premijer i dodao da je nakon napornog dana i paljenja sveća u znak sećanja na žrtve napada u SAD od 11. septembra sada kod kuće i da ga sutra čekaju uobičajene obaveze.

Ranije je Gazeta ekspres prenela da su Tači i Haradinaj otputovali u Tiranu na hitan poziv Rame.

Takođe, ranije večeras je preneto da u najavljenoj poseti u Tirani borave i predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji i zamenik premijera Fatmir Ljimaj, prenosi Zeri.

Navodno je trebalo da kosovski lideri sa državnim vrhom Albanije razgovaraju o situaciji na Kosovu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво