Mirković: Umesto izvinenja i dalje obmane i demagogija PSG

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković rekao je da je u nedostatku argumenata ili makar konstruktivne kritike aktuelne gradske vlasti, a u želji da makar nešto iskritikuju, PSG otišao toliko daleko da se bavi čak i odborničkom grupom SNS-a i ljudima koji su bili deo nje.

"Vesna Stanojević, Milan Gurović, Sima Avramović, Svetislav Goncić su ljudi koji su u svom poslu postigli najbolje rezultate i na najbolji mogući način prezentovali i Beograd i Srbiju. Čast nam je što su bili na našoj listi i deo odborničke grupe jer samim tim su pokazali da podržavaju politiku predsednika Aleksandra Vučića i SNS-a i na taj način podržali razvoj našeg grada", rekao je Mirković.

Naveo je da je Saša Janković "sa svojim koalicionim partnerima, lopovima i tajkunima Draganom Đilasom i Vukom Jeremićem lagao građane tvrdeći da prvi sa liste SNS-a Zoran Radojičić neće biti gradonačelnik i umesto da se sada izvini zbog obmanjivanja i laži, on nastavlja sa demagogijom".

Mirković dodaje i da prazne i smešne kritike najbolje govore o njima i o njihovom lideru Saši Jankoviću "kojem je najveći uspeh bio što je pobedio grč koji ga je uhvatio u luksuznom hotelu u centru Beča".

broj komentara 0 pošalji komentar