Vučić na Evropskom forumu Alpbah

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u dvodnevnoj poseti Austriji, 25. i 26. avgusta 2018. godine, gde će učestvovati na Evropskom forumu Alpbah 2018.

Aleksandar Vučić će prisustvovati ceremoniji otvaranja "Političkih razgovora" Evropskog foruma Alpbah 2018 na temu "Različitost i otpornost" i učestvovaće u diskusiji "Nove perspektive na temu proširenja Evropske unije".

Forumu će prisustvovati i predsednici Austrije Aleksander van der Belen i Slovenije Borut Pahor, kao i evropski komesar za pregovore o proširenju i politiku susedstva Johanes Han.

Tokom boravka u Alpbahu, Vučić će imati niz bilateralnih susreta sa učesnicima Foruma, među kojima je i s austrijskim kancelarom Sebastijanom Kurcom.

U saopštenju službe za saradnju s medijima predsednika navodi se da je programom ovog skupa planiran i razgovor državnih zvaničnika sa stipendistima Evropskog foruma Alpbah.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво