Saradnja srpske i turske kriminalističke policije

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je u Ankari sa turskim kolegom Sulejmanom Sojluom i istakao da je u interesu Srbije da gradi što čvršće odnose sa Turskom, a da dve policije zajedničkim delovanjem u borbi protiv najvećih bezbednosnih izazova osiguraju maksimalnu sigurnost građana.

"Razgovarali smo o konkretnom napretku u saradnji naših kriminalističkih policija, ali i o mogućnostima saradnje u drugim oblastima, u smislu obuka i edukacije", rekao je Stefanović nakon sastanka, saopštio je MUP.

Naglasivši da je interes Srbije da gradi što čvršće i bolje odnose sa Turskom u interesu naših naroda, Stefanović je poručio da će dve policije zajedničkim delovanjem u borbi protiv najvećih bezbednosnih izazova današnjice osigurati maksimalnu sigurnost građana.

"Dva ministarstva se trude da svojim delovanjem u borbi protiv organizovanog kriminala i borbi protiv terorizma osiguraju maksimalnu bezbednost. Takođe, u migrantskoj krizi imamo stalnu i dobru saradnju sa Turskom, koja će doprineti da naše dve zemlje lakše podnesu migrantsku krizu", rekao je Stefanović.

 

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво