Janković: Vučiću, imaš kalendar

Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković je ispred sedišta predsednika Republike na Andrićevom vencu u Beogradu, javno pitao predsednika Srbije Aleksandra Vučića zašto istraga o ubistvu Olivera Ivanovića sedam meseci "stoji u mestu" i da li poznaje nalogodavce i izvršioce tog ubistva.

Janković je ispred zgrade predsednika Republike došao sa svojim pristalicama koji su nosili veliki beli transparent na kome je ispisano pitanje: "Ko je ubio Olivera Ivanovića".

"Aleksandre Vučiću, imaš kalendar. Zašto nisi ispunio obećanje da ćeš u februaru izaći sa informacijama o ubistvu Olivera Ivanovića", upitao je Janković.

On je pitao i da li je moguće da istraga stoji u mestu sedam meseci zbog Vučićevog "poznanstva sa nalogodavcima" ubistva Olivera Ivanovića.

Janković je rekao da će Vučića istorija pamtiti "kao čoveka koji svaki dan lagao građane".

Jankovićev koalicioni partner iz Zelene ekološke partije, Dejan Bulatović je pitao Vučića kada će i da li će dopustiti da Srbija bude zemlja koja vodi računa o životnoj sredini.

Okupljenim pristalicama PSG-a sve vreme je dobacivao Simo Spasić, predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji.

broj komentara 0 pošalji komentar