Podrška Vučiću iz stranke i od koalicionih partnera

Potpredsednik parlamenta Vladimir Marinković (SDPS) ocenio je da se nedeljama vodi neviđena haranga protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića koju osuđuje i ističe da "Srbija prvi put posle toliko godina ima stvarnog lidera sa jasnom vizijom kako zemlja treba da izgleda". Član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić poziva tužilaštvo da reaguje na pozive na linč predsednika. Podrška stiže i iz SPS-a.

Vladimir Marinković je u saopštenju naveo da se udružilo "kuso i repato", opozicioni lideri koji vode politiku sa letovanja, deo crkve, nevladinih organizacija, te da, po njegovoj oceni, koriste najprizemnije metode i muku naroda na Kosovu i Metohiji zarad jeftinih političkih poena.

Predsednik opštine Palilula i član Predsedništva Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić pozvao je Tužilaštvo da reaguje na pozive pojedinih lidera opozicije koji otvoreno pozivaju na državni udar i linč predsednika Srbije i poručio da Tužilaštvo mora da zaštiti "sve nedužne žrtve svakog nasilnika".

Podršku Vučiću pružio je i funkcioner SNS-a Igor Bečić koji je naveo da se Srbija nalazi u istorijski važnom trenutku budući da problem Kosova traje duže od jednog veka, te da "nemamo pravo da budemo nejedinstveni". 

SPS pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije u jasnoj opredeljenosti i spremnosti da se dođe do odgovora na teška pitanja, da se pobeđuje u miru i na najbolji način zaštite nacionalni i državni interesi i naš narod na KiM, izjavio je predsednik poslaničke grupe SPS u Skupštini Srbije Đorđe Milićević.

Potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić poručio je u otvorenom pismu da bi napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića bez obzira sa kojim bi predlogom izašao za rešenje pitanja KiM bili uvek isti i od istih ljudi i da bi im smetalo ne rešenje već Vučić.

Podršku predsedniku su, između ostalih, pružili Okružni odbor SNS u Mačvi, opštinski odbori stranke u Raški, Priboju, Prijepolju, Čajetini, Zvezdari, Novom Pazaru, Arilju, kao i narodni poslanik i član izvršnog odbora SNS Krsto Janjušević.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи