Srpska lista: Opozicioni lideri u Beogradu odmažu

Predstavnici Srpske liste pozvali su opozicione lidere u Beogradu da prestanu da se bave kosovskom problematikom, ističući da su im u tom poslu lični interesi iznad zajedničkih interesa Srbije i Srba na Kosovu i Metohiji.

Na vanrednoj konfereniciji za novinare u Kosovskoj Mitrovici, rukovodstvo Srpske liste ocenilo je da opozicioni predstavnici svojim pričama Srima odmažu, a Albancima pomažu.

"Prekinite to da radite, jer je to za vas samo igra. Ali, želim da kažem da se igrate našim životima, a ne životima vaših porodica. Prekinite da se igrate našim životima", naveo je predsednik Srpske liste Goran Rakić.

Istakao da je da imaju poruku i za predsednika Vučića da nastavi dijalog.

"Da se borite kroz dijalog ne samo za nas Srbe sa severa već za bolji život Srba koji žive južno od Ibra. Za sigurnost, za mir, za decu koja nažalost ne žive onako kako žive deca ovih kvazipolitičara, koji napadaju i vas i nas i sve ono što je srpsko", dodao je Rakić. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво