Obradović: Ustav i zakon da važe za sve

Predsednik Dveri Boško Obradović rekao je da režimski mediji i razni funkcioneri SNS-a i analitičari "daju sulude izjave da on poziva na krvoproliće", i da je on samo tražio da Ustav i zakon važe jednako i za predsednika Republike kao i za svakog građanina.

"Već 48 sati je prošlo a nisam uhapšen iako su to javno tražili ministar vojni i ministar policije. Kako je to moguće ako sam stvarno nešto kriv? I zašto bih ja trebao da budem uhapšen? Samo zato što sam tražio poštovanje Ustava?", pitao je Obradović na konferenciji za novinare a saopštila je Informativna služba Dveri.

Obradović je rekao da, kada predsednik zagovara razgraničenje, to znači priznanje nezavisnosti Kosova i otuđenje teritorije Srbije.

"Onda on mora da odgovara kao i svaki drugi građanin Srbije po krivičnom zakonu za krivično delo kršenje teritorijalnog suvereniteta i integriteta", rekao je Obradović.

Prema njegovom mišljenju, predsednik ovakvim delovanjem potpomaže stvaranje Velike Albanije i upravo zato službe bezbednosti treba da reaguju, navodi se u saopštenju.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво