Obradović: Ustav i zakon da važe za sve

Predsednik Dveri Boško Obradović rekao je da režimski mediji i razni funkcioneri SNS-a i analitičari "daju sulude izjave da on poziva na krvoproliće", i da je on samo tražio da Ustav i zakon važe jednako i za predsednika Republike kao i za svakog građanina.

"Već 48 sati je prošlo a nisam uhapšen iako su to javno tražili ministar vojni i ministar policije. Kako je to moguće ako sam stvarno nešto kriv? I zašto bih ja trebao da budem uhapšen? Samo zato što sam tražio poštovanje Ustava?", pitao je Obradović na konferenciji za novinare a saopštila je Informativna služba Dveri.

Obradović je rekao da, kada predsednik zagovara razgraničenje, to znači priznanje nezavisnosti Kosova i otuđenje teritorije Srbije.

"Onda on mora da odgovara kao i svaki drugi građanin Srbije po krivičnom zakonu za krivično delo kršenje teritorijalnog suvereniteta i integriteta", rekao je Obradović.

Prema njegovom mišljenju, predsednik ovakvim delovanjem potpomaže stvaranje Velike Albanije i upravo zato službe bezbednosti treba da reaguju, navodi se u saopštenju.

broj komentara 1 pošalji komentar
(ponedeljak, 13. avg 2018, 18:52)
anonymous [neregistrovani]

Upravo tako!

Sve je receno tacno, od reci do reci. Bilo kakva "podela" je krsenje Ustava Republike Srbije koji se mora dosledno postovati na nacin kako sve zemlje sveta postuju svoj Ustav.