DJB protiv gradnje hidrocentrala na Staroj Planini

Dosta je bilo traži da se zaustavi dalja izgradnja mini hidrocentrala na rekama Stare planine, jer se time, kako navode, uništava životna sredina, zarad ličnih interesa i profita, saopšteno je iz tog pokreta.

"Pozivamo sve građane da podrže akcije i proteste, kako bi se zaustavilo uništavanje prirode na Staroj planini i trajno onemogućio život ljudi u predelima koji su se našli na udaru ličnih interesa pojedinaca", kažu u DJB.

Navode da se mini hindrocentrale, kao obnovljivi izvori energije, postavljaju tako da njihov uticaj na životnu sredinu i lokalno stanovništvo bude minimalan, a da je vlast to pretvorila u "poduhvat trajne degradacije životne sredine i uslova života ljudi, zarad ličnog interesa i profita pojedinaca bliskih vlasti".

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи