Polemika Jeremića i Đurića

Lider narodne stranke Vuk Jeremić izjavio da razgraničenje sa Albancima predstavlja precrtavanje granica i trajno otuđenje dela teritorije. Predsednik GO SNS-a Marko Đurić odgovara da danas "pola Kopaonika pripada Albancima zahvaljujući Jeremiđu, Đilasu i sličnima".

Predsednik Narodne stranke (NS) Vuk Jeremić izjavio je u Kragujevcu da razgraničenje sa Albancima, za koje se zalaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predstavlja precrtavanje granica i trajno otuđenje dela teritorije zemlje.

"Razgraničenje predstavlja trajno i voljno otuđenje dela teritorije zemlje. Predstavlja Kosovo kao članicu UN u roku od šest meseci, a u roku od nekoliko godina - Veliku Albaniju", rekao je Jeremić u Kragujevcu, gde je na centralnom gradskom trgu prisustvovao nastavku akcije "Jedan potpis menja sve".

Jeremić je dodao da razgraničenje predstavlja "ubrzan razvoj diktature do fašizma u Srbiji", ocenivši da je to "antiustavno i dubinski štetno" po državu.

Jeremić je dodao i da je proces "razgraničenja" sa jednom od etničkih manjina u državi opasan presedan koji će uzrokovati domino efekat.

Reagovao je predsednik GO SNS-a Marko Đurić koji je rekao da "danas pola Kopaonika pripada Albancima zahvljaujući Jeremiću, Đilasu i sličnima".

"To je bilans njihove vladavine", poručuje Đurić u saopštenju dostavljenom medijima.

"Lažni patriota Vuk Jeremić presekao je sa svojim partijskim prijateljima Srbiju na Kopaoniku, i on i Dragan Đilas, i svi ostali iz njihove družine su ti koji su nas razgraničili sa Albancima, i to tik ispod Pančićevog vrha", poručio je Đurić.

Dodao je: "Osim što su na ovaj način, predajući srpske teritorije sticali drugima, oni su vrlo dobro umeli da stiču i sebi, i to bi i danas da nastave da rade".

broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 12. avg 2018, 22:21)
Dragan R [neregistrovani]

Amnezija

Mora da misle da narod ima amneziju pa vrte istu priču.

(nedelja, 12. avg 2018, 21:51)
anonymous [neregistrovani]

hzuuuui

Narod je svestan koliko su zla naneli Srbiji ovi opozicionari