Janković: Albanci žive i u Beogradu, Novom Sadu, Valjevu, Užicu...

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Saša Janković nastavio je, poput poslanika u Skupštini, da "postavlja pitanja" vlastima u Pionirskom parku, pa je danas pitao predsednika Srbije da li zna da Albanci žive i u Beogradu, Novom Sadu, Valjevu, Užicu...

Janković je pitao zašto vlast ne ruši nelegalno, a ruši ono što je legalno, a prisutne policajce pitao je da li su videli predlog novih plata u javnom sektoru koji, kako tvrdi, predviđa da im se plate smanje za četvrtinu dok istovremeno plate narodnih poslanika treba da se povećaju sa 70 na 250 hiljada dinara.

Lider PSG je rekao da će svake nedelje biti sve više pitanja i da će park ispred Predsedništva jednom biti pun ljudi.

Tada će, kaže, čuvati Aleksandra Vučića, kako je ranije već govorio, da "ne prođe" kao Čaušesku, jer u Srbiji lideri treba da se menjaju na demokratski način.

Dok je lider PSG postavljao pitanja, predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM Simo Spasić istovremeno se obraćao preko megafona, a pristalice PSG-a su pokušale da ga zaklone transparentom.

 

broj komentara 1 pošalji komentar
(subota, 11. avg 2018, 11:07)
anonymous [neregistrovani]

Jankovic

Jankovic bi trebalo da zna da nisu problem Albanci kao Albanci vec njihova vlast i predstavnici na Kosmetu, kao i oni koji to aktivno podrzavaju.