Šabić i predstavnica EU o realizaciji zadataka iz poglavlja 23 i 24

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić je sa otpravnicom poslova Delegacije EU u Srbiji Matejom Norčić Štamcar razgovarao o problemima u vezi sa realizacijom zadataka utvrđenih u poglavljima 23 i 24 Akcionog plana.

Poglavlja u pregovorima sa EU 23 i 24 tiču se pravosuđa, ljudskih prava, slobode i bezbednosti.

Mateju Norčić Štamcar su posebno zanimali ocena i mišljenje Poverenika o sadržini Nacrta Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, koji je nedavno prezentovalo Ministarstvo pravde.

Kako je saopšteno iz kabineta Poverenika, Šabić je u razgovoru ponovio svoje ocene o niskom kvalitetu Nacrta zakona, kako s normativnog tako i sa funkcionalnog aspekta.

S tim u vezi, informisao je Norčić Štamcar i njene saradnike o tome da je Ministarstvu pravde dostavio obimno, napisano na 25 strana, mišljenje na Nacrt zakona, kaže se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво