Orlić: DS da ne brine o resursima

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić poručio je članovima DS-a da bez potrebe brinu o strateškim resursima Srbije, jer su, kaže, tokom svoje vladavine uspeli da rasprodaju i opljačkaju sve što su dohvatili.

U saopštenju dostavljenom medijima, a kojim reaguje na zahtev kojim Demokratska stranka traži od vlade da građanima predoči namere u vezi sa strateškim resursima Srbije, poput EPS, PKB, Komercijalne banke, umesto što to, kako su naveli u saopštenju, čine predstavnici međunarodnih institucija.

DS u svom saopštenju kaže da se prodaji tih resursa oštro protivi, a Orlić im poručuje da su građani najbolje osetili kako izgleda kada se DS brine o njima i državi.

"Stručnjaci iz DS pokazali su koliko se brinu i za državu i za narod kada su planski uništavali domaće banke, odobravali sami sebi kriminalne kredite i živeli kao mali begovi", rekao je Orlić, te dodao da su se "najbolje pokazali u vreme pljačkaških privatizacija, gde su se ugrađivali".

Danas, kako kaže, nasuprot tome, preduzeća rade, nalaze se strateški partneri i štite interesi zaposlenih.

Danas se, zaključuje Orlić, ekonomska, ali i svaka druga politika, vodi samostalno i u interesu države i svih građana Srbije.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво