Vučić sa ambasadorkom o poseti predsednika Izraela

Predsednik Aleksandar Vučić primio je ambasadorku Izraela Alonu Fišer Kam, sa kojom je razgovarao o predstojećoj poseti predsednika Ruvena Rivlina.

Aleksandar Vučić je izrazio zadovoljstvo zbog posete predsednika Ruvena Rivlina, prve posete jednog izraelskog predsednika našoj zemlji. 

Vučić je istakao da će to biti prilika da unapredimo politički dijalog, ekonomsku saradnju i kulturne veze Srbije i Izraela, čime bismo osnažili i međusobno razumevanje i poverenje, saopštila je predsednikova Služba za saradnju sa medijima.

Ambasadorka Fišer Kam je prenela želju predsednika Rivlina da tokom posete pokaže koliko je Srbija važna Izraelu. 

Prenela je zahvalnost za usvajanje Zakona o restituciji imovine žrtava Holokausta bez živih naslednika, kao i za počast koja će biti odata Teodoru Herclu, otvaranjem ulice sa njegovim imenom u Zemunu. 

Dvoje sagovornika su zaključili da bi formiranje Mešovite komisije za saradnju Srbije i Izraela bilo od najvećeg značaja za razvoj odnosa dveju zemalja. 

Predsednik Vučić i ambasadorka Fišer Kam su razmotrili nekoliko ideja za konkretne zajedničke projekte, navodi se u saopštenju.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво