Dačić i Skot: Jubilej prilika za jačanje saradnje

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot izrazili su zadovoljstvo povodom predstojećeg obeležavanja stogodišnjice od kada se srpska zastava vijorila na Beloj kući, koja će prigodnim manifestacijama biti obeležena u Beogradu i Vašingtonu.

Dačić će tim povodom boraviti u SAD gde će, na poziv državnog sekretara SAD-a Majka Pompea, učestvovati i na Međunarodnoj konferenciji o unapređenju verskih sloboda, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova. 

Šef srpske diplomatije ukazao je da ovaj značajan jubilej predstavlja priliku da se zajednički okrenemo ka pozitivnim istorijskim primerima savezništva, kao dodatnim podstrecima za jačanje saradnje dve zemlje, navodi se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво