Predloženi članovi Komisije za izvršenje krivičnih sankcija

Skupštinski odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu odlučio je da parlamentu predloži da članovi Komisije za izvršenje krivičnih sankcija budu Neđo Jovanović (SPS), Mihajlo Jokić (SNS), Sreto Perić (SRS), Milanka Jevtović Vukojičić (SNS) i Milan Knežević (SNS).

Predsednik odbora za pravosuđe Petar Petrović objasnio je na početku da po jednog kandidata predlaže odbor za rad – Milanku Jevtović Vukojičić, odbor za zdravlje i porodicu – Milana Kneževića i odbor za ljudska i manjinska prava – Mehu Omerovića.

Odbor za pravosuđe predložio je da njihova tri predstavnika budu Neđo Jovanović, Mihajlo Jokić i Sreta Perić.

Petrović je kao konačan predlog Komisije koji će biti prosleđen skupštini predložio pet kandidata među kojima nije bio Meho Omerović, što su članovi odbora prihvatili.

Članovi Odbora su prihvatili više predloga sporazuma među kojima su Predlog sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rumunije o uzajamnoj zaštiti razmenjenih tajnih podataka.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво