Srpska lista: Dok se predsednik bori, opozicija "kuca tvitove"

Srpska lista saopštila je da Saša Janković, nakon višegodišnjeg odbijanja da se kao nekadašnji zaštitnik građana oglasi po pitanju ugrožavanja prava Srba na KiM, danas pokušava da izađe iz "senke opozicionog dna" napadujući sopstvenu državu.

Ističu da u danima, kada krugovi iz Prištine pokušavaju da nasiljem nad Srbima demonstriraju nekakvu moć, Janković, tvrdi Srpska lista, napada iz centra Beograda, ne razmišljajući o položaju Srba na KiM.

Iz Srpske liste upitali su da li su takva saopštenja "ulaznica za opozicionu koaliciju", koja se najavljuje.

"Da li je to taj program koji najavljuju Đilas, Jeremić i Janković, kada je Kosovo i Metohija u pitanju – da dok Srbe maltretiraju, oni napadaju Srbiju?", upitali su iz Srpske liste.

Kažu da je to dobar primer odnosa prema pitanju KiM, dok se, navode, predsednik Vučić, direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić i Srpska lista bore i uspevaju da oslobode nevine Srbe, opozicija "kucka tvitove".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво