Mihajlovićeva: Onaj ko na Vidovdan deli Srbe ne misli dobro Srbiji

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović navodi da onaj ko je na Vidovdan spreman da na Kosovu traži izdajnike među Srbima, da ih deli i svađa, ne mislim dobro ni Srbima, ni Srbiji, a najmanje Kosovu.

"Zato se baš na Vidovdan sve vidi i vidi kakav je ko. Ali izgleda da od čoveka i mitropolita koji je spreman da drži parastose živim ljudima i ko je na odru mrtvog premijera spreman ponovo da ubija ništa drugo se i ne može očekivati", navela je Zorana Mihajlović, reagujići na današnju izjavu mitropolita Amfilohija.

Istakla je da je Kosovu potrebno zajedničko rešenje Srba i Albanaca, rešenje koje će – Srbima na Kosovu, srpskoj Crkvi, sveštenicima, monasima i monahinjama koji čuvaju naše svetinje doneti mir i spokoj i sigurnost, a Srbiji budućnost i mogućnost da se dalje razvija, saopšteno je iz Kabineta potpredsednice.

"Želimo rešenje sa kojim se nećemo obrukati ni pred precima, ni pred našom decom. Spremni smo na kompromis, jer bi zamrznuto rešenje za Kosovo samo zamrznulo Srbiju, a osokolilo sve one koji žive na nesreći naroda, Srba i Albanaca", poručila je Mihajlovićeva.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво