Dveri: Kako je moguće da mediji saznaju presudu pre optuženog odbornika?

Pokret Dveri je saopštio da njihov odbornik iz Čačka Aleksandar Tanasković nije dobio nepravosnažnu presudu kojom je zbog nasilničkog ponašanja u Skupštini grada Čačka osuđen na četiri meseca zatvora, uslovno na godinu dana, a pojedini mediji su je već objavili.

Poslanik Dveri Dragan Vesović je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije upitao kako je moguće da mediji saznaju sudsku odluku pre optuženog.

"Onaj koji je optužen i koji je učestvovao u ovom događaju nikakvu presudu nije dobio", rekao je Vesović i ocenio da je u tom slučaju reč o političkom suđenju, i da je vlast prenela medijima ishod suđenja.

Vesović kaže da su pojedini mediji preneli da je Tanasković osuđen na tu kaznu i to zbog, kaže, bacanja papira na predsednika Skupštine grada Čačka Igora Trifunovića.

Naveo je da je Tanasković revoltiran ponašanjem Trifunovića koji je, tvrde Dveri, zabranio poslanicima opozicije da govore zbog povrede poslovnika, bacio skupštinski materijal u pravcu predsednika Skupštine grada i tom prilikom ga papirima pogodio iznad oka.

Dveri navode da presuda nije pravosnažna i da će biti uložena žalba na prvostepenu presudu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи