Glišić: Ako bude osuđen, Jeličić će biti isključen iz stranke

Predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić poručio je sinoć da postoje pravne institucije i da sve treba da dobije sudski epilog, a da će, ukoliko sud presudi da je predsednik opštine Brus Milutin Jeličić kriv za ono za šta je optužen, biti automatski isključen iz stranke.

Darko Glišić je na sastanku Gradskog odbora SNS istakao da svaka optužba mora da dobije sudski epilog, a ukoliko Jeličića "sud osudi i dokaže da je kriv biće automatski isključen". 

Kako je rekao, ako se to ne desi naravno da Jeličić neće biti smenjen.

"Mi nismo istražni organ mi ne možemo da idemo da špijuniramo, da pribavljamo dokaze, mi nemamo mandat za to. To radi tužilaštvo, to radi policija, to rade stranke u postupku, a mi to nismo. To je nešto što je on doneo u stranku, nešto što se desilo pre nego što je ušao u SNS. Proces teče, ne postoji tu prostor za spekulaciju", naveo je Glišić.

Ukoliko bude osuđen, biće smenjen, ukoliko ne bude, naravno, zašto bi nekog sankcionisali ako nije kriv, rekao je Glišić.

Protiv Jeličića su nedavno podnete krivične prijave za seksualno uznemiravanje

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво