"Odnosi Srbije i Poljske na visokom nivou"

Predsednik Aleksandar Vučić istakao je, u razgovoru sa šefom poljske diplomatije Jacekom Čaputovičem, da su odnosi Srbije i Poljske na visokom nivou i da treba mnogo više raditi na jačanju ekonomske saradnje, kao i na privlačenju poljskih investicija.

Kako je saopštila Pres-služba predsednika, Vučić je sa Čaputovičem razgovarao o bilateralnim odnosima, situaciji u regionu i evropskim integracijama Srbije.

Predsednik je istakao da su odnosi dveju zemalja na visokom nivou i naglasio da je neophodno da mnogo više radimo na jačanju ekonomske saradnje, kao i na privlačenju poljskih investicija. 

Vučić se zahvalio na podršci koju Poljska pruža Srbiji na polju evropskih integracija. 

Ministar Čaputovič je pozdravio dobru bilateralnu političku saradnju i istakao da Poljska u potpunosti podržava evropski put Srbije, koji je važan, kako za Srbiju, tako i za ceo region. 

Naglasio je da je neophodno raditi na jačanju ekonomske i kulturne saradnje dveju zemalja, navodi se u sapštenju.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво