Mihajlović i Rodić o saradnji Srbije i Austrije

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, sastala se s novoimenovanim ambasadorom Srbije u Austriji Nebojšom Rodićem sa kojim je razgovarala o unapređenju odnosa i saradnje dve zemlje u oblasti infrastrukturnih projekata.

Mihajlovićeva je istakla da su dobri politički odnosi odličan preduslov za uspešnu saradnju dve zemlje u oblastima ekonomije i infrastrukture, i upoznala ambasadora Rodića sa aktuelnim i planiranim projektima koje Srbija realizuje u oblasti saobraćaja i infrastrukture.

"Srbija je danas politički i ekonomski stabilna zemlja, otvorena za nove investicije. S obzirom na posvećen rad i doprinos koji ste kao naš ambasador u Bakuu dali unapređenju odnosa sa Azerbejdžanom, verujem da ćemo Vašim postavljenjem na mesto ambasadora u Austriji doprineti još boljoj saradnji Srbije i Austrije, jer prostora za odlične ekonomske odnose ima", rekla je Mihajlovićeva.

Potpredsednica Mihajlović čestitala je Nebojši Rodiću postavljenje za ambasadora Srbije u Austriji i poželela mu sreću i uspeh u daljem radu, sapšteno je iz tog resora.

broj komentara 0 pošalji komentar