Haradinaj: Nisam ekspert da pregovaram sa Beogradom

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da nije ekspert da pregovara sa Beogradom, ali da, kako kaže, može da pomogne.

"Istina je da nisam ekspert za pregovore sa Srbijom, ali mogu pomoći", rekao je Haradinaj na konferenciji za novinare, prenosi RTK na srpskom jeziku.

Naveo je da sve političke partije moraju biti ujedinjene u dijalogu sa Beogradom.

Govoreći o povlačenju platforme za dijalog iz kosovskog parlamenta, Haradinaj je rekao da je opozicija kritikovala ovu platformu, ne zbog samog dokumenta, nego zbog sastava delegacije koja je predložena.

"Opoziciji nije bio problem sastav dokumenta, nego sastav delegacije. Njihov pristup je pogrešan, jer papire ne čita niko. Kada je reč o dijalogu sa Srbijom, tu moramo biti ujedinjeni svi: premijer, predsednik Skupštine, predsednici partija", rekao je Haradinaj.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се