Dragan Marković Palma traži hitnu sednicu Vlade

Lider Jedinstvene Srbije zatražio je sazivanje hitne sednice Vlade Srbije zbog blokada puteva širom zemlje.

"To što radi pet-šest 'opozicionih političara prevaranata' koji pozivaju građane da blokiraju saobraćajnice širom Srbije zbog cene goriva nije demokratija. To je ugrožavanje života građana Srbije, koji moraju po ovoj vrućini da čekaju u redovima", navodi se u saopštenju Markovića objavljenom na sajtu Jedinstvene Srbije.

"Tražim od Vlade Srbije hitnu vanrednu sednicu i da obezbedi sigurnost za sve građane i slobodno kretanje svih građana koje je zagarantovano Ustavom Srbije", istakao je Marković.

Marković u svom saopštenju pita zašto bivši zaštitnik građana Saša Janković nije regaovao kada su u bivšoj vladi akcize povećavane i 100 odsto.

"To mu je bilo u opisu posla, da štiti građane, pa se sad setio cene goriva", dodaje Marković.

Smatra da je reč o krajnje licemernom ponašanju opozicionih političara, koji, kako je istakao, ponovo u Srbiji prizivaju rumunski ili neki drugi sličan scenario.

"Moje pitanje za Vladu Srbije je da li zna da je u Srbiji već pet dana vanredno stanje zbog blokada saobraćajnica širom zemlje", napominje se u saopštenju Markovića.

"Vlada Srbije je dužna da obezbedi javni red i mir i slobodu za sve građane i Vlada treba da odbrani građane Srbije i državu od nekolicine neodgovornih opozicionih političara koji imaju par odsto podrške u narodu", zaključio je predsednik Jedinstvene Srbije.

broj komentara 16 pošalji komentar
(utorak, 12. jun 2018, 14:53)
anonymous [neregistrovani]

Poruka

Kako ljudi ne vide da ih navlače na tanak led i da žele da naprave nerede. Pogledajte ljudi

(ponedeljak, 11. jun 2018, 19:17)
anonymous [neregistrovani]

narod

Zar narod nesme da bude nezadovoljan. Isti ste kao i prethodne vlasti, steži kajš i udri sirotinju po džepu. Niste se setili da kažete, da, narod je u pravu, ali ne. Kad bi spustili akcize povećala bi se kupovna moć i vi bi opet bili na istom. 

(ponedeljak, 11. jun 2018, 17:36)
Milan [neregistrovani]

Strasno

Bravo za komentar, meni su danas izbili pare iz dzepa. Imam dve cerkice koje su jako male, zanima me samo da'l je nama preče gorivo od Kosova. Gde su protesti za Kosovo, to me boli!

(ponedeljak, 11. jun 2018, 16:41)
Veca [neregistrovani]

Cene

Povećanje cena goriva odmah povlače i sve ostale cene, to niko ne pominje...

(ponedeljak, 11. jun 2018, 16:02)
глас разума [neregistrovani]

Терор малог броја друмских бандита над грађанима Србије

Питам се до када ће полиција да ћути и када ће почети да ради свој посао??? Не дао бог да мени неко препречи пут... ово је још увек слободна земља, и власт то мора да осигура, да не би овај напаћени народ почео сам да склања ове друмске разбојнике и вуцибатине са пута... Где то има да се за свако незадовољство другим грађанима ограничава слобода кретања и путовања... Неки људи живе и имају посла, па морају да путују, њима ови бандити узимају зараду, не влади и не пумпаџијама! Срам вас било лезилебовићи једни...

(ponedeljak, 11. jun 2018, 15:56)
anonymous [neregistrovani]

Odgovor

Da li ima toliko pauka i parking mesta koliko ima automobila, kamiona, autobusa, traktora koji širom prelepe Srbije protestvuju protiv visoke cene goriva?

(ponedeljak, 11. jun 2018, 15:03)
anonymous [neregistrovani]

Gorivo

Ne prebacujte loptu sada na opoziciju..sta god da se desi opozicija kriva..ovde je stvar u ceni goriva i akcizama i ovde je cela nacija razocarana i nije stvar u pet sest coveka vec svi gradjani su razocarani

(ponedeljak, 11. jun 2018, 14:45)
anonymous [neregistrovani]

Potreba

Stvarno treba da se smanje malo akcize na gorivo!

(ponedeljak, 11. jun 2018, 14:33)
anonymous [neregistrovani]

Otvorite oci

Alo, nije u pitanju samo gorivo ni opozicija. U pitanju je "divan život " i siromašni narod. A to znate i vi.

(ponedeljak, 11. jun 2018, 14:32)
Milan [neregistrovani]

Psssst

"Моје питање за Владу Србије је да ли зна да је у Србији већ пет дана ванредно стање због блокада саобраћајница широм земље".
Па наравно да не зна, о томе се не говори, чак се и камере гасе ;)