Vesić: Sa šest automobila i biciklima maltretiraju Beograđane

Skupština grada Beograda najoštrije osuđuje bahatost grupe građana, koja je danas sa šest automobila i nekoliko bicikala ponovo maltretirala Beograđane tako što su dva sata blokirali trg Slavija, onemogućavajući automobile, tramvaje i trolejbuse da prolaze, kaže zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

"Već treći dan ova organizovana i plaćena grupa pokušava da zaustavi život u Beogradu ne bi li srušila legalno izabranu vlast. Priča da protestuju zbog cene goriva samo je paravan za političke ciljeve, jer cenu ne formiraju ni Vlada, ni Grad Beograd, već kompanija koja je prodata upravo u vreme kada je Dragan Đilas bio deo vlasti u Srbiji", rekao je Vesić Tanjugu.

Grupa koja blokira saobraćaj, naglasio je, ovakvim ponašanjem nanosi štetu privredi grada koja je veoma visoka, onemogućava dežurne i komunalne službe da rade svoj posao i maltretira svoje sugrađane.

"Ovako niko nema pravo da se ponaša, bez obzira iza koje politike se skrivao", zaključio je Vesić.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво