Đilas pozvao Vučića da smanji akcize na gorivo

Dragan Đilas reagovao je na komentar predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pozivajući ga da smanji akcize na gorivo.

Đilas je na Tviteru pozvao Vučića da smanji akcize, a ne da vređa političke protivnike.

Vučić je danas i juče ocenio da su protesti zbog cena goriva politički motivisani i da iza njih stoje lideri opozicije.

U pojedinim gradovima i danas je bilo protesta, pre svega u Šapcu, u kome je na vlasti Demokratska stranka, u Beogradu na Trgu Slavija.

"Putevi Srbije" saopštili su da su zbog protesta zbog poskupljenja goriva na snazi obustave saobraćaja u mestu Salaš Noćajski, na deonici Šid–Tovarnik, na Ibarskoj magistrali kod ariljske rampe, put ka Rumi, na mostu ka Šapcu, put za Kraljevo i Užice, u Inđiji, u mestu Vračev gaj, od Banatskih Karlovaca ka Nikolićima, od Velike Plane ka Žabarima, u mestu Kuzmin, Jovanovac Gruža, od Malog Požarevca ka Mladenovcu, u Despotovcu na deonici Despotovac–Svilajnac, na deonici Sombor–Stapar, na deonici Šabac–Loznica u mestu Jelav, na deonici Rekovac–Kragujevac u Rekovcu, deonica Odžaci–Ratkovo.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво