SNP obeležio godišnjicu prekida NATO bombardovanja

Srpska narodna partija obeležila je godišnjicu završetka NATO bombardovanja, a aktivisti stranke su ovom prilikom pustili u vazduh 78 balona koji simobilizuju svaki od teških dana agresije 1999. godine.

"Nikada nećemo zaboraviti strahote NATO agresije, tih 78 dana bombardovanja naših bolnica, puteva, mostova i na hiljade nedužnih žrtava", rekla je Marija Radulović, predsednica Gradskog odbora Beograd SNP i odbornica u Skupštini grada Beograda, saopšteno je iz SNP.

Marija Radulović je navela da je agresija imala za cilj otimanje Kosova i Metohije, koje je, kako je rekla, okupirano i gde se 19 godina dozvoljava progon i teror nad srpskim narod i ostalim nealbancima.

Ona je istakla da SNP nikada neće priznati nezavisnost lažne države Kosovo niti će pristati na to da postanu članica UN.

Radulović je rekla i da SNP nikada neće pristati na ulazak Srbije u NATO, a aktivisti su nastavili akciju prikupljanja potpisa za peticiju "Ne u NATO" koju ta partija sprovodi širom zemlje, navodi se u saopštenju.

broj komentara 0 pošalji komentar