Srpska lista: Jeremić da ne drži lekcije već da objasni ko ga plaća

Reagujući na kritike Narodne stranke zbog toga što je za potpredsednika Srpske liste postavljen Milan Radojičić, Srpska lista tvrdi da su svi navodi Narodne stranke netačni, a Vuka Jeremića podseća da on pitanjem koje je postavio Međunarodnom sudu pravde učinio više na promociji tzv. nezavisnosti Kosova nego svi Albanci zajedno.

U saopštenju za medije Srpska lista podseća i da je za prethodnih pet godina tzv. nezavisnost Kosova priznalo svega nekoliko zemalja, da su neke povukle priznanje ili počele da preispituju odluku, dok je "u vreme klad je srpsku diplomatiju vodio Jeremić Kosovo dobilo više desetina priznanja".

Jemerića podsećaju i da kadriranje u Srpskoj listi obavljaju stranački organi i to na osnovu zasluga u borbi za interese srpskog naroda, te poručuju da nema potrebe da svoje postupke pravdaju "izdajnicima srpskog naroda".

Srpska lista u saopštenju poziva Jeremića da pre nego što se usudi da bilo kome drži lekcije objasni "čime zaslužuje ogromne iznose koje dobija od nekih ambasada i kakve protivusluge duguje svojim mentorima".

Narodna stranka kritikovala je postavljanje Milana Radojičića za potpredsednika Srpske liste, smatrajući da je to još jedan u nizu poteza aktuelne vlasti kojim se jačaju kriminalne strukture na Kosovu i čime je "nezavisno Kosovo" sve bliže stolici u UN.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво