Srpska lista: Jeremić da ne drži lekcije već da objasni ko ga plaća

Reagujući na kritike Narodne stranke zbog toga što je za potpredsednika Srpske liste postavljen Milan Radojičić, Srpska lista tvrdi da su svi navodi Narodne stranke netačni, a Vuka Jeremića podseća da on pitanjem koje je postavio Međunarodnom sudu pravde učinio više na promociji tzv. nezavisnosti Kosova nego svi Albanci zajedno.

U saopštenju za medije Srpska lista podseća i da je za prethodnih pet godina tzv. nezavisnost Kosova priznalo svega nekoliko zemalja, da su neke povukle priznanje ili počele da preispituju odluku, dok je "u vreme klad je srpsku diplomatiju vodio Jeremić Kosovo dobilo više desetina priznanja".

Jemerića podsećaju i da kadriranje u Srpskoj listi obavljaju stranački organi i to na osnovu zasluga u borbi za interese srpskog naroda, te poručuju da nema potrebe da svoje postupke pravdaju "izdajnicima srpskog naroda".

Srpska lista u saopštenju poziva Jeremića da pre nego što se usudi da bilo kome drži lekcije objasni "čime zaslužuje ogromne iznose koje dobija od nekih ambasada i kakve protivusluge duguje svojim mentorima".

Narodna stranka kritikovala je postavljanje Milana Radojičića za potpredsednika Srpske liste, smatrajući da je to još jedan u nizu poteza aktuelne vlasti kojim se jačaju kriminalne strukture na Kosovu i čime je "nezavisno Kosovo" sve bliže stolici u UN.

broj komentara 8 pošalji komentar
(nedelja, 10. jun 2018, 16:15)
anonymous [neregistrovani]

y7

sada treba da cuti jer niko od njih se do sada nije potrudio da uradi jedan delic problema KIM a

(nedelja, 10. jun 2018, 11:26)
anonymous [neregistrovani]

Srpska lista

Tacno tako zato Jeremic niti bilo ko drugi iz opozicije nema prava sada da kritikuje vlast, niko od njih nije uradio nista kako bi resili problem ostavili su zamrznut komflikt sto je posledica i sadasnjeg nasilja nad Srbima na Kosovu.

(nedelja, 10. jun 2018, 08:22)
Ivana [neregistrovani]

jeremic

Jeremic se brani napadima, jer drugih objasnjenja nema.

(nedelja, 10. jun 2018, 07:01)
anonymous [neregistrovani]

Vuk

Jeremic je politicki propao, nema vise karte na kojoj bi zaigrao. Sam je kriv za svoje nepromisljene postupke koji ne doprinose Srbiji.

(nedelja, 10. jun 2018, 06:21)
Maja [neregistrovani]

Jeremić

Jeremić mora pod hitno da objasni odakle mu lova!

(subota, 09. jun 2018, 23:55)
anonymous [neregistrovani]

коsta

Koja sramota , bolje da ćuti od bruke se ne vidi.

(subota, 09. jun 2018, 21:11)
anonymous [neregistrovani]

caca

Jeremic nem nikakvo pravo da nekoga kritikuje

(subota, 09. jun 2018, 21:09)
Mara [neregistrovani]

Objasnjenje

I treba da objasni, i on i slicni njemu.
Postoji vec neko vreme na politickoj sceni, ima ga na izborima, mora da ima neke prilive sa strane, od zna se kojih ambasada i cime je to zasluzio.
Verovatno Jeremic, kritikujuci druge, skrece paznju sa sebe.