Narodna stranka: Radojičić u Srpskoj listi korak ka stolici Kosova u UN

Narodna stranka kritikovala je postavljanje Milana Radojičića za potpredsednika Srpske liste, smatrajući da je to još jedan u nizu poteza aktuelne vlasti kojim se jačaju kriminalne strukture na Kosovu.

Samo šest meseci nakon ubistva Olivera Ivanovića, za potpredsednika Srpske liste postavlja se čovek koji se u medijima redovno pominje kao neformalni centar moći iz kojeg su se vodili nelegalni poslovi države Srbije u Kosovskoj Mitrovici, a za kojeg je, kako navodi NS, čak i predsednik Vučić rekao da ne odbacuje mogućnost da je učestovao u ubistvu Ivanovića.

Takvim postupkom, smatra Narodna stranka, stvaraju se uslovi da situacija na Kosovu eskalira, a Kosovo dobije stolicu u UN, što bi onda, kako navode u NS, građanima prikazali kao iznuđeno sredstvo da se spreči rat i zaštite Srbi.

Narodna stranka u saopštenju za medije optužuje predsednika Srbije da namerava da obezbedi Kosovu stolicu u UN na putu do konačne predaje Kosova, zbog čega najavljuje da će tražiti da se u Skupštini Srbije održi sednica na kojoj će se raspravljati o Kosovu i Metohiji.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво