Đilas: Trudićemo se da predstavimo građane koji su bili protiv vlasti

Šef odborničke grupe Savez za Srbiju Dragan Đilas izjavio je da je jedan od razloga što ta odbornička grupa nije podržala izbor Zorana Radojičića za gradonačelnika i to što 49 odsto Beograđana koji su glasali na izborima nije podržalo SNS.

SNS je na beogradskim izborima osvojio 45 odsto glasova, a SPS kao koalicioni partner šest, rekao je Đilas novinarima u Skupštini grada i konstatovao da 49 odsto Beograđana koji su glasali na tim izborima nije bilo zadovoljno načinom na koji je vlast radila.

"Mislim da svaka pametna vlast iz toga treba da izvuče neku pouku i da se na taj način odnosi prema građanima. To je jedan od razloga zašto mi danas nismo podržali profesora Radojičića", rekao je Đilas.

"Naša odbornička grupa će se truditi da predstavimo te Beograđane koji su bili protiv vlasti. Trudićemo se da nikad ne uđemo u ovaj način komunikacije koji podrazumeva vređanje, teške reči, klevete i uvrede jer znate koliko god da neko od nas ne voli SNS, ipak svi više volimo Beograd nego što ne volimo njih", rekao je Đilas.

Đilas inače smatra da nije bilo mesta u raspravi da se pominje Vuk Jeremić i optužuje za međunarodne mahinacije i da postoje istrage protiv njega i nešto slično, kao i da je to netačno.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво