Vesić kandidat SNS-a za zamenika gradonačelnika Beograda

Gradski odbor SNS-a iz Beograda odlučio je jednoglasno da za zamenika gradonačelnika predloži Gorana Vesića. Gradski menadžer je istakao da je ponosan na jednoglasnu podršku Gradskog odbora SNS-a.

Vesić je istakao da je "zahvalan predsedniku Vučiću na poverenju i podršci".

"Kandidaturu razumem kao priznanje za dosadašnji rad u Skupštini grada Beograda. Kandidatura je i obaveza za novi tim Srpske napredne stranke na čelu sa dr Zoranom Radojičićem koji će voditi Beograd u narednom periodu i nastaviti da sprovodi započete projekte, da menja i razvija naš grad, kako bi postao bolje mesto za život svih njegovih građana", naveo je Vesić na Fejsbuk profilu. 

Za članove Gradskog veća, SNS će predložiti Dragomira Petronijevića, Tanju Popović, Stevu Marušića, Miloša Dangubića, Gavrila Kovačevića, Zorana Adamovića...

Takođe, za članove Gradskog veća predložiće i Elenu Bilić, Filipa Marjanovića, Fadilja Eminovića, Vojina Vučićevića i Vladimira Jestratijevića.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи